Blindr
sk cz si en

adamek

Muž, 23
Registrovaný/á: 27/02/2017 - 12:45
Naposledny online: 03/07/2021 - 19:30
Plzeňský kraj - Česko
Něco o mně
Jsem normalni kluk z plzne, je mi 18, jsem hodny, ale mam i sve chyby ale nestydim ze za ne, sportuju , rad nekdy kreslim, a posloucham hudbu vlastniho vyberu, ale bohuzel vetsinou depresivni, mam spoustu spatnych zkusenosti ze vztahu, proto ted kdyz uz prijde na vztah ziskat si u me duveru bude tezky, chci holku ktery nezalezi na vzhledu ale na tom jakej sem, jediny co pozaduju je aby byla verna a hodna, vim ze to zni ted blbe ale mam radsi hubenejsi a mensi holky, stejnak vim ze tady nikoho nenajdu, je tady spousta zoufalcu, jsem uz proste smirenej s tim ze nikdy nebudu mit stesti, ale kdovi mozny je vsecko.
Pokud chces vedet vic o me tk napis, rad pokecam protoze na me vsichni co znam kaslou;) ale kdyz uz tak ne prosim typ - ahoj, jak se mas , co delas a pak ende ju?;) nikdy sem neumel vymejslet temata tk budu rad kdyz se budem mit o cem bavit:)
Koho hledám
Holku ktera je verna a hodna
Charakteristika
Výška: 182
Váha: Nevyplněno
Vlasy: Černé
Oči: Hnědé
Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.