Blindr
sk cz si en

blackk23

Žena, 24
Registrovaný/á: 30/10/2023 - 07:12
Naposledny online: 31/10/2023 - 18:43
Hlavní město Praha - Česko
Něco o mně
Jsem mladá máma co hledá kamaráda/ společníka do života. Jsem střední postavy, cca 170 Cm vysoká. Mám ráda společnost, ráda trávím čas venku, jsem spíš člověk co se rád směje, lehce extrovertní. Pokud je tu někdo pro koho není dítě překážkou, rád se baví a nevadí mu dát věcem čas a volný průběh, napiš budu ráda.
Koho hledám
Muže který ví co chce. Musíš přijmout nejen mě ale i mého syna na stejné úrovni jako součástí mě. Musíš být určitě pracovitý, mít smysl pro humor. Dokázat věci řešit společně jak ty dobré tak i ty zlé. Žádné lži a žádné nevěry.
Charakteristika
Výška: 170
Váha: 74
Vlasy: Tmavé
Oči: Modré
Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.