Blindr
sk cz si en

BobMajkr

Muž, 29
Registrovaný/á: 22/02/2015
Naposledny online: 22/06/2022 - 11:31
Moravskoslezský kraj - Česko
Něco o mně
Jsem hráč, mám rád filmy, seriály ale aktivity jako procházka nebo výlety mi taky nejsou cizí. Není nad to někam vypadnout kde se chce člověk podívat. Nebo nasbírat nějaké zážitky, ať je to muzeum nebo jiná aktivita kde člověk nasedne na vlak a vrátí se třeba až k večeru. Zajímá mě technika, rád zkoumám nové věci a celkově se dívám okolo dění ve světě.
Koho hledám
Někoho energetického s kým si padnu smyslem pro humor, někdo kdo se nebude bát být upřímný a ideálně aspoň padnout do oka. Myslím že fyzická chemie je taky dost důležitá. Pokud by byla ještě zručnost s počítačem nebo ovladačem je to plus ale není to nutnost.
Charakteristika
Výška: 175
Váha: Střídavá
Vlasy: Černé většinou kratší.
Oči: Strašně tmavě hnědé.
Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.