Blindr
sk cz si en

Daniela Manská

Žena, 26
Registrovaný/á: 28/12/2021 - 21:57
Naposledny online: 30/12/2021 - 18:15
Hlavní město Praha - Česko
Něco o mně
Ahooj, jmenuju se Danča a jsem tak trochu střelená. Proto teďkom tady čteš tohle. Řekla bych, že jsem dost ukecaná, zábavná a upřímná. Miluju srandu a smích<3 Je mi 19, ale aby mi to tu někdo nezrušil, mám tu napsaný 23. Jako malé děcko, že? Pardon! Jsem náladová, ale která žena by nebyla. Žárlivá, drzá a někdy i ostrá. Miluju exotiku. Mám ráda cestování a jako třešnička na dortu tvrdý sex;))
Koho hledám
Hledám někoho, kdo zná hůmor a dokáže mě pobavit. Muže, který je hodný, šikovný a vzdělaný. Nebojí se jakékoliv práce:))
Charakteristika
Výška: 164
Váha: 62
Vlasy: Brunet
Oči: Jo, jsou dobrý. Pěkný, žejo?
Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.