Blindr
sk cz si en

Elsa Strábličková

Žena, 20
Registrovaný/á: 23/03/2022 - 13:00
Naposledny online: 23/03/2022 - 13:49
Prešovský kraj - Slovensko
Něco o mně
No... Zoznamovanie mi nejde ???, ale tak zdravím, ???? snáď nevadí, že nie som vychrtlina, ? ako väčšina dievčat, ale ?na výzore nezáleží, nemám pravdu? ?. Meno písať nebudem je hnusné ? a iba tak poviem ,že prezývku mám Samara ??. Vek podstatný nie je keby že ho poviem by vás odjebalo.??‍♀️❤ Mám rada chlast? a cigarety ?. Keď rada piješ tak sa mi hneď ozvi ? aspoň ma bude mať kto odniesť domov. ??‍♀️?
Koho hledám
Hľadám si bff❤ktorá mi bude verná a vždy bude stáť pri mne. A nebude ma biť ?? , ako predošlá. Mám zdravotné problémy taže ak by ma porazilo nech ma neopustí hneď vtedy ?. Nech to nie je decko tak 15-18 ?? . Musíš piť a fajčiť a hlavne byť jebnutá a nehanbiť sa spievať po ulici ?????‍♀️ . Buď hlavne z Prešova prosím ale ak nemáš problém dochádzať???? každý deň tak potom to bude ok ?. To asi všetko je mi jedno jak budeš vyzerať hlavne ma miluj takú aká som aj s chybamy ??‍♀️?.
Charakteristika
Výška: 160
Váha: Nevyplněno
Vlasy: Noooo tak čierno-hnedo-gaštanové
Oči: Čiernohedé
Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.