Blindr
sk cz si en

Enlin

Žena, 38
Registrovaný/á: 17/11/2023 - 17:57
Naposledny online: 26/04/2024 - 17:53
Jihomoravský kraj - Česko
Něco o mně
Nejsem žádná umělá a vždy perfektně upravená barbína, spíš takové rozcuchané káčátko, které má nejčastěji ledabylý culík, nebo drdol, tričko, sportovní legíny a botasky;). Nejsem žádná královna krásy, ale mám taky nějaké plusy;). Mám ráda ve věcech pořádek a svůj systém, docela lpím na dodržování pravidel, ale umím být i spontánní. Ráda se směju, jsem skromná, mám radost i z úplných maličkostí, co nic nestojí, nečekám od muže zásobu kabelek, botů a šperků, ani dovolené u moře... Mám ráda slušně vychované lidi se zdravým selským rozumem, komunikativní, upřímné, otevřené, mám ráda srandu, čokoládu, překvapení, gesta;) a užívání si života. Na první pohled tak asi nevypadám, ale jsem vášnivá a hledám k sobě vášnivého muže (ne jen nad*ženého), protože bez vášně, kterou chci z muže cítit 24/7 bych nedokázala být šťastná. Někdy umím být i líná, umrčená, občas urážlivá, zakládám si na "správné" gramatice a ráda opravuju;), vyžaduji po muži určité věci, které považuji za důležité.
Koho hledám
Vášnivého vyzrálého muže na vážný vztah, nemám zájem o nezávazný se* a psaní jen o se*u. Hledám muže, který bude mít v sobě energii a chuť do života, bude se rád smát a něco podnikat, nehledám hospodský a gaučový typ;). Hledám zásadového nekuřáka a nekonzumenta drog, s kladným vztahem k přírodě a sportu. Hledám někoho, kdo bude mít podobné záliby, přivede mě třeba i k jiným sportům a zdravějšímu životnímu stylu;). Hledám muže, ze kterého budu cítit, že je to chlap, se kterým se budu cítit bezpečně a milovaně. Nepotřebuju vysokého a vysportovaného modela, raději trochu silnějšího chlapa, než střízlíka;). Chlapa, který se umí pohádat a křičet, ale nikdy mě nenechá jít spát smutnou, nebo uraženou a uprostřed hádky se na mě dokáže vášnivě vrhnout a hodit si mě do postele.. Chlapa, který umí přiznat chybu, omluvit se, a který nepráskne dveřmi hned po prvním konfliktu, ale bude ho chtít vyřešit. Hledám muže, který je věrný, upřímný, otevřený, komunikativní, gantleman, empatický... Muže, který je také jako já tulící typ a nebude mu vadit se k sobě mít i na veřejnosti. Hledám muže, který bude mít v sobě také kousek dítěte a spontánnosti a nebude se za mě stydět, když půjdu po obrubníku, nebo se budu chtít pohoupat na houpačce, nebo si zaskákat v kalužích;). Nejsem na přeslazenou romantiku, ale určitá gesta, co muž dokáže udělat, mě dokážou odzbrojit;). Muže, který umí dodržet svoje slovo a má morální kredit. Hledám chlapa, který si nemyslí, že vaření a úklid je jen pro ženy. Hledám muže, který mě bude chtít i s mými dvěma dětmi a klidně bude mít i nějaké své. Muže, který má vyřešenou minulost.
Charakteristika
Výška: 161
Váha: 55
Vlasy: Dlouhé hnědé
Oči: Převážně modré;)
Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.