Blindr
sk cz si en

frankmorris78

Muž, 57
Registrovaný/á: 04/04/2021 - 02:50
Naposledny online: 15/08/2023 - 14:37
Banskobystrický kraj - Slovensko
Něco o mně
Volám sa Frank Morris. Som povolaním námorný inžinier, vyrastal som v Bristole vo Veľkej Británii. Skutočný muž so skvelou budúcnosťou vždy potrebuje pre život v živote skutočnú ženu so skvelou budúcnosťou. Som čestný muž so srdcom na rozdávanie. všetko, čo potrebujeme, aby sme boli spolu, je dôvera a porozumenie. milé iskrivé oči
Koho hledám
I would like to meet someone who doesn’t take themselves too seriously. Is warm, generous, easygoing. Hopefully, to find a loved one, I like to keep fit and active by exercising. My hobbies are listening to music, gardening, cooking, reading, and learning about things of interest. I love the sunshine and traveling to warm climates and also discovering the places around me. I am a big animal lover, especially dogs. I have a huge heart and love meeting and getting to know people. I am warm, friendly, generous, and helpful and have a lot to offer the right person if she can put up with my wacky sense of humor.
with a big heart, a brilliant sense of humor, and can make me laugh.
Preferably with hair, lovely sparkly eyes, and a warm sincere smile. Thank you for reading.
Charakteristika
Výška: 178
Váha: 78
Vlasy: brown
Oči: brown
Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.