Blindr
sk cz si en

LukeCB

Muž, 26
Registrovaný/á: 20/08/2017 - 10:00
Naposledny online: 13/06/2021 - 02:26
Jihočeský kraj - Česko
Něco o mně
Jmenuji se Lukáš momentálně dokončuji VŠ a chystám se na další. Hledám tu rozumnou polovičku. Jsem relativně normální kluk, jen na místo zalíbení v autech a fotbalu mám historii, hasiče a zvířata. Jsem docela knihomol a rád tvořím, například historické dokumenty na YT. Když začnu mluvit už mě moc nejde zastavit, jsem holt huba ukecaná, zároveň mám moc rád humor osobně zejména ten černý a to až do úplné krajnosti. Rád cestuji navštěvuji památky a místa spjatá s historií. Povahově jsem docela kliďas (kromě toho když sedím za volantem a když mi něco nejde ?) nerad se hádám, ale zase hodně rád diskutuji. Upřímně už nevím co víc sem psát, navíc když to nejspíše nikdo nečte... Takže zbytek si třeba povíme potom :) Jinak jsem docela pragmatik, občas cynik a snažím se být realista.
Koho hledám
Úplně normální holku/ženskou, ideálně cca v mém věku, vzhledově nějaký typ nemám, takže to tu ani nebudu popisovat. Každopádně nemám rád hysterky, stíhačky, paštiky a takové ty co ještě pořád nevědí co vlastně chtějí od života i když jim je 25. Jinak taková ta klasika: hodná, milá, chytrá, byl bych moc rád kdybychom měli alespoň nějaký koníček společný a měli si o čem povídat. Hledám vlastně partnerku, kamarádku na výlety atd. v jednom. Každopádně budu rád i pokud budeš mít své vlastní koníčky. Základem je pro mě upřímnost, věrnost a sranda! ☺ Holka bez smyslu pro humor neprojde... Jo a taky moc nemusím kuřačky, sám jsem až fanatický nekuřák (maximálně občas vodní dýmka), stejně jako nemám rád trávu atd...
Charakteristika
Výška: 180
Váha: 100
Vlasy: Hnědá
Oči: Hnědá
Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.