Blindr
sk cz si en

Malicka 43

Žena, 44
Registrovaný/á: 10/12/2022 - 21:42
Naposledny online: 07/05/2024 - 23:57
Hlavní město Praha - Česko
Něco o mně
Je těžké něco osobe napsat, tak aby to nevyznelo blbě, ? ale ráda chodím ven, výletuji, poslouchám hudbu, kouknu na pekny film, někdy dokážu den strávit aktivně jindy jen v poklidu. Jsem uprimna někdy až moc a každý u mě ví na čem je ?což okolí ne vždy přijímá kladne. Rada pecu jako nyni kdyz je čas vánoční ?vánoce prostě miluji ?
Koho hledám
Zatím pokec, pak se uvidí kam nás řádky zavedou. Třeba na výlet či se projít s kavou v ruce. Určitě nehledám muže kuřáka,, a zadany muže už vůbec ne. Rada poznam veselého muže co se rád směje a nepokazi zábavu ?ví co chce..
Charakteristika
Výška: Nevyplněno
Váha: Nevyplněno
Vlasy: Nevyplněno
Oči: Nevyplněno
Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.