Blindr
sk cz si en

User26904068

Muž, 24
Registrovaný/á: 09/02/2016
Naposledny online: 14/10/2022 - 06:58
Zlínský kraj - Česko
Něco o mně
Jsem jen člověk, mám své chyby ale jestli je najdu snažím se trosku zlepšit. Jsem poctivý, upřímný, ale špatně se seznamuji. To bude tím že už od velmi útlého věku jsem byl sám. vždycky jsem byl to dítě ve školce co jsi hraje samo, na základce ten co si žil ve vlastním světě a teď na střední se snažím přežít hrozný kolektiv. Můj pohled na svět je jednoduchý. Je zlý. A lidé jsou také. Za těch pár zkušeností jsem přišel na to že stačí jen malá odlišnost a ostatní vás odhodí. Takže pokud je také někdo sám a dostane chuť se seznámit, budu se snažit odpovědět. Tak mezi mé hobby patří hlavně hraní her a larp. Také mám rád dobrý příběh, film či knihu. Od kamarádky jsem se dostal k manze a od ní k anime. Jako jeho žánry mám rád opět fantasy. Velmi rád vyrábím různé larpové zbraně, štíty a zbroje. Co se týče hudby mám rád cokoli co má dobrý a smysluplný text.
Koho hledám
Milou, hodnou slečnu, které záleží jen na jejím názoru a ne na tom, co si o ní myslí společnost. Přál bych si milující, věrnou a zábavnou partnerku, nekuřačku. Nezajímá mě vzhled ale osobnost (vím že tohle slýcháváte často, ale pro mě je důležité srdce).
Charakteristika
Výška: 183 cm
Váha: Nevyplněno
Vlasy: Nevyplněno
Oči: Nevyplněno
Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.