Blindr
sk cz si en

zdenek7897

Muž, 26
Registrovaný/á: 28/05/2016 - 11:44
Naposledny online: 22/02/2024 - 09:54
Olomoucký kraj - Česko
Něco o mně
Vlastně nevím co tu mám napsat :D takže třeba něco o mě je mi 26 let a jsem úplně normální mám rád přírodu, cestování, ale i posezení u kávy, kvalitního filmu nebo knížky, neberu se příliš vážně a proto hledám někoho stejného někoho kdo si umí udělat legraci i sám ze sebe a dobře se tomu zasmát, :D mám rád lidi co ví co od života chtějí a mají to v hlavě srovnané. P.S.: Moje životní motto je „Hlavně se z toho neposrat" :D
Koho hledám
Rád bych tu našel fajn holku z Moravy se smyslem pro humor a optimismem do života, :) takže pokud myslíš že si budeme rozumět tak napiš. :)
Charakteristika
Výška: 190
Váha: Nevyplněno
Vlasy: Hnědé
Oči: Zelené
Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.