Blindr
sk cz si en

Adam/Falcon/Welda

Muž, 23
Registrovaný/á: 31/10/2021 - 20:38
Naposledny online: 02/11/2021 - 21:42
Liberecký kraj - Česko
Něco o mně
VŠ freshman na Mechárně TUL, Jsem nerd, a líbí se mi. Jsem skeptik, ale ne konspiratik, mám rád hudbu, jenž minulosti patří. Kdysi jeden muž, Descartes, se jmenoval, řekl, že pochybování je počátek moudrosti. Nemám rád pokrytectví, ekoteroristy, zapálené vegany vnucující alternativní životní styl, SJWs a Jack Danniels. Miluji Fernet, mariáš, programování a v zimě lyže.
Koho hledám
Zatím někoho jenom na psaní nebo flirtování, protože mám přítelkyni, ale máme velmi volný vztah. Pokud by se ti však chtělo.... muzeme cokoliv.
Charakteristika
Výška: Nenítojedno
Váha: min jak metrák
Vlasy: hnede
Oči: strejne jako vlasy
Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.