Blindr
sk cz si en

Arrow2023

Muž, 24
Registrovaný/á: 19/12/2023 - 17:41
Naposledny online: 23/01/2024 - 15:52
Středočeský kraj - Česko
Něco o mně
Jsem hodný příjemný muž, který žije život naplno a má velký smysl pro humor. Rád píšu příběhy a občas si následně taky i něco nakreslím. Ale ted se následěně víc věnují tomu psaní příběhu na Whattpad.
Koho hledám
Hledám někoho, koho budu moc milovat po zbytek života a nebudu se muset bát, že me nějak na srdci zradí podvede mě. Bude mojí oporou ve všem a hlavně mě bude milovat takového jaký jsem a nebude si hrat na to, co není. Pokud se se mnou chce nějaka slečna seznamit, rád si s ní popíšu pár slov a časem i klidně něco víc.
Charakteristika
Výška: 170cm
Váha: 55kg
Vlasy: Hnědé
Oči: Zelené
Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.