Blindr
sk cz si en

Clee1124

Muž, 28
Registrovaný/á: 29/03/2022 - 22:05
Naposledny online: 30/03/2022 - 23:16
Adak - United States
Něco o mně
Hey! I'm Christopher from the city of Cleveland in the USA. I love learning other cultures.

I'd describe myself as an outgoing introvert. I like to get to know others but too much socializing drains my battery. I like to sing, play piano, watch documentaries, go to museums, play video games, go to musical theater shows, talk about philosophy or psychology, and watch anime, comedies, or thrillers. I also like to play sports and go out dancing. I like fantasy shows and movies too.

I'm 167cm and I workout a few days a week. I have a causal but nice style with form fitting clothes. I have a toned teddy type of physique - in between a dad bod and beach bod. Muscle/definition from working out for years but not a six pack
Koho hledám
I'm here to meet new people and hopefully find something romantic. I'm open to something long-distance for the right person but we'd need to make plans to relocate together eventually. I'm thinking within a year. I'd like to travel to see each other a few times before that as well.
Charakteristika
Výška: 167cm/5'6
Váha: Nevyplněno
Vlasy: Shaved
Oči: Blue
Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.