Blindr
sk cz si en

EnterCZ

Muž, 24
Registrovaný/á: 02/08/2017 - 18:38
Naposledny online: 22/10/2023 - 22:50
Hlavní město Praha - Česko
Něco o mně
Ahojky, jmenuji se Honza, bude mi 18 let a jsem z Prahy, chtěl bych tu najít nějakou holčinu z Prahy ve věku 14-18 na seznámení, vztah. Rád sportuji, chodím ven, studuji IT obor v Praze, baví mě hrát a natáčet hry, jsem málo slavný YouTuber (19 tisíc) ale spíš mě lidi znají z turnajů (u PC trávím denně 2-3 hodiny večer, takže nejsem závislák jako většina kluků). Jinak jsem docela hodně citlivý kluk, takže dokážu být ve vztahu věrný a upřímný. Pokud jsem tě zaujal tak mi napiš prosím :3
Věk, který je napsaný na profilu - 20, není aktuální. Reálně mi bude teprve 18, děkuji :)
Koho hledám
hledám nějakou milou fajn holku která má smysl pro humor a čas chodit ven. O vzhled mi nejde. Doufám, že se nějaká fajn holka ozve :)
Charakteristika
Výška: 170
Váha: 67
Vlasy: Nevyplněno
Oči: Nevyplněno
Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.