Blindr
sk cz si en

FriendlyReminder99

Muž, 24
Registrovaný/á: 19/02/2019 - 23:34
Naposledny online: 23/11/2022 - 22:54
Hlavní město Praha - Česko
Něco o mně
Fajn člověk, co víc říct. Věnuju se programování, sem tam dostanu chuť si něco zahrát, a sem tam mě doslova mrzí, že nedokážu dostat hudbu z hlavy do sešitu na noty :D.
Moje zájmy jsou spíše proměnlivého typu, jelikož... jednoduše existuje tolik super věcí, že bych dělal vše najednou - a to jak víme, nejde :).
Nebudu lhát, něco mám za sebou, ale pracuju na sobě tak, aby vše bylo jen lepší a lepší. Zda je to kontraproduktivní se ukáže samo - ale i tak je vždy prostor na bugfixy (vylepšení).
Nejsem hardcore dreamchaser, to ne. Rád si projdu životem v dobrém duchu, a s mírou, než abych se neustále do něčeho vrhal. Rád si užiju cokoliv, co si užít jde, a nerad se vrhám do negativních věcí, a debat, ačkoliv je to někdy nutné.
Pokud vidím, že něco je fakt špatně, a je třeba to změnit, změním to. Třeba mi to fakt trvá - ale dotáhnu to, což je na celé věci nejpodstatnější.

Healthy Mind>Smile==Eyes>Hair>Upper Body>Lower Body>Anything Else.

Nejsem nijak vybíravý - ale pokud se v něčem necítím dobře, tak to nepůjde, pardon, baterky mám jen jedny (a mentální (ne)zdraví) také jen jedno. :)
Koho hledám
Héle.. Něčím jsem si prošel, a pořád absolutně nevím, o co kráčí. Ale což! Času dosti.
Pojďme si říct narovinu, rád bych s někým kráčel na tý (zatím krásný) kuličce.
Psát explicitně, co chci, nebo nechci je poněkud zbytečný, takže to vezmu jednoduše:
Natural, vesnický člověk, který neřeší bulvár, ani tiktok, a raději tvoří, než konzumuje.
Tzn - umění, příroda, zvířata, foto.

A specifikum - kink positive.

Pokud poznáš něco z textu, jako třeba...
"Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come with me"
Nebo
"Creatures I’ve been dreaming are coming down
They're changing my future
Visions I had buried underground
Return as abusers"
Tak jsi pravděpodobně "dost stará", v pozitivním smyslu.
Charakteristika
Výška: 184
Váha: 65
Vlasy: Hnědá
Oči: Hnědá
Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.