Blindr
sk cz si en

HonziiiiN

Muž, 32
Registrovaný/á: 09/07/2022 - 17:06
Naposledny online: 05/04/2023 - 03:48
Plzeňský kraj - Česko
Něco o mně
Ahoj, jmenuji se Honza, je mi 30 a koníčku mám velké množství jako je squash, běh, cyklistika, výlety a procházky v přírodě. Další důležitá informace je, ze nejsem sám, ale patří ke mě malý mopsik Čiko. A čím se živým? No je to dlouhý příběh, ale v kostce řečeno se mi povedlo rozjet firmu, která se o nás dokáže postarat + se věnuji něčemu, co dokáže a vlastně už pomáhá těm, co tu pomoc nejvíce potřebuji. Víc ti rad řeknu, až spolu někam vyrazíme?
Koho hledám
Nehledám nic obyčejného a ani nic složitého. Nehrnu se bezhlavě do vztahu, ale ani do postele. Trpělivost je výsada a ten správný člověk za to stojí. Nemám ve zvyku lhát hned co otevřu píšu, takže budu rád pokud k sobě budeme upřímní.
Charakteristika
Výška: 193
Váha: 82
Vlasy: Blonďáček
Oči: nebezpečně modré
Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.