Blindr
sk cz si en

Ivosek

Muž, 31
Registrovaný/á: 11/04/2019 - 17:49
Naposledny online: 09/10/2023 - 22:55
Jihomoravský kraj - Česko
Něco o mně
Tohle je divná stránka jako podobný "seznamky" lidi jsem jdou ani neví proč většinou nuda. Když už jsem jdeš ať už z jakéhokoliv důvodu alespoň byt aktivní a příjemný zajímej se a chtěj poznat nové lidi osobně. A když už ti někdo napíše tak se nechovej jak kdy by ti někdo strkal kaktus doprdele a odepiš měj radost že si tě tu někdo všiml když jsi sem vlezla.

Relativně normální muž co se dokáže zasmát každé kravině. Prej sem docela vtipný a je semnou sranda. Nemám rad nudu a proto pořad něco dělám takže na nudu není ani čas. :D Jinak jsem vysoký štíhlí sympaticý džentlem.
Hledám někoho na plnění Bucket Listu :D
Koho hledám
Těžko popsat svojí vysněnou když jsem tě ještě nepotkal :D tak prostě napiš a pokecáme a zajdeme ven dále se uvidí :) Doufám že umíš více než jednoslovní odpověď a TY ? Tak též se dá scházet nezávazně a a pak se uvidí jak nám co půjde :D A jestli jsi po 2 zprávách nebo při nedosažení svého blokuješ lidi tak mi ani nepiš o takové zájem nemám ani bych si tak ubohou neempatickou sobou nerozuměl
------------------------------------------------------------------

Nechápu proč tu jste když komunikovat vám moc nejde můžeš mi to vysvětlit ?

Jsem tu už nějaký patek a neuškodilo by holkám více empatie a trochu radosti do toho psaní. Je nevalné aby první zprava byla vaše vysněna a byla to láska na první větu.

Pokud se neumíš sama ozvat, nebo odepisuješ jednoslovně a jen na otázky tak mi ani nepiš.

Pokud jsi tu jen z nudy a jen na psaní tak mi taky nepiš.
Charakteristika
Výška: 185+
Váha: 70
Vlasy: Mám
Oči: Modrá
Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.