Blindr
sk cz si en

Jamaco

Muž, 67
Registrovaný/á: 23/04/2020 - 21:29
Naposledny online: 24/01/2023 - 02:02
Arizona - United States
Něco o mně
Life's too short to be bullied around so am returning to (Blindr) and ignoring certain people who love to make other people's lives miserable. Sorry they have to be that way but with the Pandemic and all that has been going on we should be more worried about helping others instead of putting up with people who are selfish self-centered bullies. Enough said.
Koho hledám
I am looking for first and for most voluptuous that is loyal. Someone that loves dogs and children. I love children and since mine are I would welcome someone with children with open heart.
Charakteristika
Výška: 6.2
Váha: 193 cm
Vlasy: Gray
Oči: brown
Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.