Blindr
sk cz si en

Linda91

Žena, 31
Registrovaný/á: 15/01/2022 - 00:18
Naposledny online: 15/01/2022 - 17:47
Florida - United States
Něco o mně
I am a woman of integrity and my word is my honor!. I have very high standards for myself and my life is all about providing love, peace and happiness to others
Koho hledám

Am looking for a man that will be able to listen to me , communicate his feelings to me , make me laugh, hold and comfort me in need,stand by my side, respect me, passionate lover in every way, support me in everyway, love me and only me, make me smile, protect me when needed, romantic time to time ,constantlyreative, and treat me right..
Charakteristika
Výška: 165
Váha: 133
Vlasy: Brown
Oči: Black
Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.