Blindr
sk cz si en

LostEm

Žena, 21
Registrovaný/á: 16/04/2022 - 12:18
Naposledny online: 09/03/2024 - 09:33
Trenčiansky kraj - Slovensko
Něco o mně
Som introvertná, no empatická osôbka. Človek odo mňa môže čakať veľa lásky a pochopenia v akejkoľvek situácii. Určite sa o mne nedá povedať, že mám postavu štíhlu ako modelka, ale zase to nie je žiaden extrém. Rada spievam, hrám na klavír, čítam knihy a Prechádzam sa v prírode. Mám 19 rokov. V neposlednom rade by som rada podotkla, že som od narodenia nevidiaca, takže ak to vnímaš ako prekážku, môžeš môj profil rovno opustiť
Koho hledám
Nejakého milého, chápavého a inteligentného chlapca na písanie, možno neskôr aj na stretnutie, ak si budeme rozumieť. Rada by som si našla niekoho na vážny vzťah, samozrejme sa však nebránim ani novým priateľstvám.
Charakteristika
Výška: 163 cm
Váha: Nevyplněno
Vlasy: Dlhé hnedé
Oči: Modré
Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.