Blindr
sk cz si en

Lyv

Žena, 33
Registrovaný/á: 29/03/2022 - 23:55
Naposledny online: 09/07/2022 - 21:04
Chicago - United States
Něco o mně
I'm currently living in Missouri,I LOVE people!! love to read, write and streaming ALL kinds of shows and movies. I'm an easy going person who loves to eat! I'm from a big family so I'm very very strict on my boundaries, I have no children, no pets (but I'm hoping to have ahusky one day) Ask me anything I'm an open book !
Koho hledám
I'm looking for a man who wants to be in a monogamous relationship, but does not NEED to be in one. I would like to work on being friends then something more. MUST like to read or at least listen to audiobooks! Be yourself and we will get along GREAT !!
Charakteristika
Výška: 6 '2
Váha: Nevyplněno
Vlasy: black
Oči: light brown
Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.