Blindr
sk cz si en

Michal22

Muž, 26
Registrovaný/á: 03/04/2016
Naposledny online: 10/01/2024 - 04:26
Prešovský kraj - Slovensko
Něco o mně
Vitaj na mojom profile. Volám sa Michal, mám 25r. Mám vysoku a štíhlu postavu 195cm. Medzi moje záľuby patrí počúvanie hudby hlavne rap, prechádzky, posilovňa, čítanie kníh a podcasty. Idem si svojou cestou. Chalan ktorý je po udalostiach v jeho živote uzavretý do seba a len ťažko nachádza dôveru v nových ľudí:/ #introvert
Koho hledám
Hľadám chýbajúci diel puzzle skladačky :) Rád spoznám milé a láskavé dievča s ktorým by sme mali spoločné témy. Zájsť sa spolu prejsť, porozprávať, posedieť do klubu alebo len si písať do neskorého rána.
Charakteristika
Výška: 187
Váha: 65
Vlasy: hnede, kratke
Oči: hnedá
Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.