Blindr
sk cz si en

Moncl

Žena, 22
Registrovaný/á: 23/11/2016 - 16:50
Naposledny online: 04/04/2024 - 18:45
Plzeňský kraj - Česko
Něco o mně
Je mi 19 let. Studuji IT v Plzni, kde bydlím na studentském bytě. Všechen svůj volnej čas trávím hraním, fitkem, dost často šlofíkama a nebo věcma do školy - učím se programovat, kódovat, síťovat a jiné - taky dost často jen tak chilluju u sebe na discordu. Líbí se mi alternativnější kultura, mám pár velkých tetování, hodně piercingů, roztažený uši a učím se tetovat. Jsem poměrně impulzivní a náladová, ale během chvíle začnu být předvídatelná. Mám hodně ráda podsvícené věci a barvy, hodně kreslim trippy motivy a ty s ledkama tvoří skvělý obrazce. Podle mých přátel jsem nepřiměřeně nemocná na gramatiku a školu.
Koho hledám
Hledám někoho hodného, je mi jedno jestli ženu nebo muže. Nejlépe aby té osobě nevadilo, že trávím celé dny u počítače, spánkem nebo ve fitku. Ještě lepší by bylo, kdyby je tam trávil/a se mnou. Mám ráda osoby vyššího vzrůstu s tmavýma očima a vlasama. Další plus by bylo kdybys sdílel/a moji nekonečnou lásku ke kočkám a přírodě. Na vzhledu mi moc nezáleží, ale potřebuju někoho, kdo mě udrží při zemi a nebo naopak z tý země zvedne.
Charakteristika
Výška: 160 cm
Váha: Ani moc, ani málo
Vlasy: Zrzavé dredy
Oči: Zelená
Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.