Blindr
sk cz si en

Rebry

Muž, 25
Registrovaný/á: 04/05/2018 - 07:43
Naposledny online: 07/12/2023 - 16:27
Kraj Vysočina - Česko
Něco o mně
Ahoj. Rád poslouchám metalovou, rockovou i vážnou hudbu, rád řídím auto. Miluji přírodu a proto chci také začít s rybařením stylem chyť a pusť. Občas se podívám na hokejový zápas, jelikož mě baví sledovat hokej. Nejsem vůbec žádný sportovec, svalovec, či nagelovaný šampon, či emař. Jsem jen a pouze obyčejný kluk, který má své vlastní názory, občas jsem až moc úpřímný a tvrdohlavý, ale také dokážu příjmout pravdu. Nerad se hádám, je to zbytečný stres. Řekl bych, že jsem flegmatický a někdy zase melancholický (jeden test osobnosti říká, že jsem flegmatik a další zase melancholik). Nekouřím, nehulím a neberu drogy. Mám problémy se seznamovat, jsem totiž samotářský typ, ale kamarády či nejlépe kamarádky bych mít chtěl. Mým snem je být strojvedoucí.
Koho hledám
Hledám holku, možná spíše ženu (kvůli rozumu) ve věku kolem 20 let. Minimum 16 let a maximum 25 let. Budu rád, když budeš z Havlíčkova Brodu a jeho nejbližšího okolí. Na vzhledu mi až tak nezáleží, ale úpřímně, na holce/ženě se mi líbí její přednosti (mám na mysli spíše zadní část :) ). Vlasy, oči, nos, pusu, uši můžeš mít jakýkoliv. Hlavně, ať jsi rozumná, občas trošku i dětinská (přeci jen jsem takový i já), nenamyšlená, neegoistická a nearogantní hlavně. Nesoudím podle vzhledu, ale podle toho, jak se chováš. A pokud budeš jedna z těch hodných holek, které jsou rozumné a dokáží respektovat názory, vzhled, životní styl a pohled na svět, tak bych byl rád.
Charakteristika
Výška: 175 cm
Váha: 56kg
Vlasy: hnědé vlasy téměř po ramena
Oči: zeleno-hnědé
Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.