Blindr
sk cz si en

Stagger

Muž, 45
Registrovaný/á: 31/05/2019 - 23:59
Naposledny online: 24/10/2021 - 13:12
United Kingdom
Něco o mně
Patient, intelligent, understanding, easy-going/laid-back, Complicated yet straightforward, stuff is more black and white than multi-coloured! Spontaneous with a lot of get up and go/zest4life! I am physically fit and very supple.

I do a lot for charity - I've raised over £400 for charity in the 2 years I've done Swimathon.

I kayak and waterski during the summer months, I also swim four/five times a week. meet friend's at local cafes etc. I'm more of a do'er than a talker.

I've been living with my problems since I was aged 4 so I'm pretty well adjusted.

I have got balance and coordination problems (Ataxia). I also have problems with my eyes. I had a brain tumour removed when I was 4 which lead to all my problems,

Although life has dealt me a bad hand, there are a lot of others in worse situations and I can find the best in every eventuality. I have felt hard done occasionally, but generally look forward to life and the future.

Koho hledám
You. X
Charakteristika
Výška: Nevyplněno
Váha: Nevyplněno
Vlasy: Nevyplněno
Oči: Nevyplněno
Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.