Blindr
sk cz si en

Thaiwald

Žena, 27
Registrovaný/á: 16/03/2019 - 22:34
Naposledny online: 02/08/2022 - 21:24
Pardubický kraj - Česko
Něco o mně
Ahoj, jsem poměrně aktivní člověk, který má celé léto rozplánované, ale hodně času mu zabírá učení se na státnice a práce na univerzitním projektu, tak bych ráda našla někoho, s kým bych si mohla psát, popřípadě zajít na procházku nebo do kavárny.

Ráda chodím do přírodě a běhám, u toho si vždycky dokážu vyčistit hlavu. Nejsem moc na nákupy a takové to drbání všeho a všech. Hrozně ráda si zahraju deskovky, to je taková moje vášeň! Jo a miluju kočky.
Koho hledám
Hledám nejlépe nějakou slečnu v mém věku, s kterou bych si mohla psát, občas třeba zajít ven a kdyby se z nás staly dobré kamarádky, vůbec se tomu bránit nebudu. Jsem hodně introvertní, tak se mi těžko seznamuje, navíc nejsem na takové ty klasické holčičí věci jako nákupy nebo koukání na Likehouse (nebo jak se to jmenuje). Takže pokud to máš stejně, budu moc ráda. pokud se ozveš! :)

Neříkám, že si ráda nenapíšu i s nějakým mužem, ale jsem zadaná a neplánuju to měnit, takže kamarádi klidně, ale víc nic. :)
Charakteristika
Výška: Nevyplněno
Váha: Nevyplněno
Vlasy: Nevyplněno
Oči: Nevyplněno
Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.