Blindr
sk cz si en

Tubix

Muž, 47
Registrovaný/á: 19/03/2024 - 19:40
Naposledny online: 05/05/2024 - 03:08
Toronto - Canada
Něco o mně
Looking for a serious, committed & honest relationship or life partner. It's tough out here but I pray, believe in God & optimistic.
I’m outgoing, romantic, down to earth. Believes in chivalry & sharing. A hard worker who volunteers to my family & community(it's important). I consider myself friendly, positive, a strong believer in having a happy and healthy lifestyle. Life is rewarding so I am enjoying & seizing the most of everyday. However having someone to share it with will be much better.
Koho hledám
Female
Charakteristika
Výška: Nevyplněno
Váha: Nevyplněno
Vlasy: Nevyplněno
Oči: Nevyplněno
Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.