Blindr
sk cz si en

Zdenek27

Muž, 29
Registrovaný/á: 17/07/2021 - 13:58
Naposledny online: 27/04/2024 - 23:57
Zlínský kraj - Česko
Něco o mně
Obyčejný kluk
Koho hledám
Ahoj, jak bych začal...na seznámení mám smůlu, opravdu se mi v tomhle lepí smůla na paty. Mrzí mě, že nemám aspoň nějakou dobrou kamarádku, která by mě dobře znala a mohl jsem za ní kdykoliv přijít, povídat si s ní klidně celé hodiny, koukat na film, blbnout, chodit na procházky a vymýšlet nové věci.
Nestojím o odpovědi typu ahoj ráda tě poznám a tím to končí, falešných lidí, co si s člověkem jen hrají, se najde bohužel dost. Chci kamarádku, která to bude myslet opravdu vážně, když si zkusíme povídat a půjde nám to, tak by to bylo fajn. A kdyby mělo být někdy něco víc, třeba vztah, tak se bránit nebudu, ale nikam nespěchám. Věk 22-30, mě je 28 a nejlépe okolí Zlína, maximálně až po Brno. Detailnější fotku vyměním po vzájemných sympatiích.
Charakteristika
Výška: 180
Váha: Tak akorát :)
Vlasy: Černé
Oči: Modrozelené
Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.