Blindr
sk cz si en

BzucoBB

Muž, 39
Registrovaný/á: 04/09/2022 - 20:38
Naposledny online: 18/09/2023 - 10:55
Banskobystrický kraj - Slovensko
Něco o mně
Mám potrebu byť úspešný, ale nehľadajte za tým peniaze ani nič materiálne. Chcem prežiť aj tých, čo sa len dnes narodili. Zatiaľ sa mi darí ;-). Neznášam v mojej blízkosti navoňaných ľudí!!!

Kto sa venuje kvantovaniu alebo to niekedy skúsil, dajte vedieť.
Koho hledám
Kamarátku/priateľku na pokec/turistiku, nemusí byť nevyhnutne atraktívna, ale nech je vidieť na nej, že sa snaží, aby vyzerala čo najlepšie v rámci jej možností, nenavoňanú, pokiaľ sa dá neovplyvnenú modernou dobou(nezmyselné tetovania, pretrvávajúce tínedžerske zlozvyky, neustála upretosť na sociálne siete, ...), plne vedomú poznatku čo mužom a ženám príroda nadelila v zmysle vnímania a správania.
Charakteristika
Výška: 175
Váha: Nevyplněno
Vlasy: čierne
Oči: hnedozelené
Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.