Blindr
sk cz si en

Goofy Anděl

Muž, 29
Registrovaný/á: 26/03/2022 - 13:34
Naposledny online: Dnes - 13:26
Hlavní město Praha - Česko
Něco o mně
Mým životním stylem je osobní rozvoj - meditace, rétorika, filosofie, psychologie. Dále mě zajímají sci-fi, vesmír, vojenství, stolní hry a videohry. Jde mi jenom o to jedno, o opravdovou lásku. Jsem akční a bezprostřední, nicméně preferuji konverzace více na úrovni a do hloubky.
Koho hledám
Odvážnou samici, která se nebojí adrenalinu (třeba horské dráhy, pálivá jídla, otužování). Zajímá se o věci mezi nebem a zemí. Dále na ženách oceňuji orgány mezi ušima a mezi plícemi. A v případě shody v těchto oblastech by byl pak zájem i o věci mezi .... Bezdětná a chce děti. Forma vztahu bude přátelství s nevýhodami.
Charakteristika
Výška: 175
Váha: 70
Vlasy: Hnědé krátké
Oči: Modré
Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.