Blindr
sk cz si en

Imreti731827747

Muž, 47
Registrovaný/á: 17/02/2021 - 03:38
Naposledny online: Dnes - 02:40
Moravskoslezský kraj - Česko
Něco o mně
Jsem nekuřák,pohodový,soběstačný,spolehlivý,ve vztahu věrný,pracující chlap,také ale i flegmatik,praktik a i skeptik,introvert,upřímný,tolerantní,nesmělý,bez závazků, nudista, bydlím sám.
Koho hledám
Chybí ti pohlazení,obejmutí,milé slůvko,pomazlení,mít se ke komu přitulit?Hledám k sobě dívku/ženu,tak trochu švihlou v dobrém slova smyslu,tolerantní,usměvavou,milou,normální/štíhlé postavy,aspoň trochu pohlednou.Pro začátek kamarádství,občas spolu vypadnout ven,na procházku nebo na výlet, k vodě na nudi pláž a časem při oboustranných sympatiích možný nějaký typ vztahu.Nebráním se ani trvalému vztahu a společné domácnosti.Co se věku týče nejlépe do 40,věkový rozdíl tolik neřeším,mohu si rozumět stejně j třeba s 18kou tak i 40cítkou,vše záleží jak si sedneme.Hlavně aby byla schopna mě mít ráda i s mými chybami.
Tak jestliže toto některou dívku/ženu oslovilo,budu rád když mi napíše zde nebo na můj tel.co mám v nicku.
Dokud zde toto bude,tak to je stále aktuální.Přeji hezký den všem,kdož zde zavítají a dočtou to až sem.
Charakteristika
Výška: 185
Váha: 105
Vlasy: Hnědé
Oči: Hnědé
Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.