Blindr
sk cz si en

Kolumbus

Muž, 26
Registrovaný/á: 29/01/2021 - 21:22
Naposledny online: 18/08/2021 - 00:20
Středočeský kraj - Česko
Něco o mně
Info o mně je níže v profilu. Aby to navazovalo ke kolonce, co hledám, tak se o sobě ještě trošku rozepíšu z jiného úhlu.

Co tak vím, jsem dost upovídaný, tedy většinou, citlivý, až je to občas na škodu, velmi vnímavý, empatický, se schopností se opravdu dobře do čehokoliv a kohokoliv vcítit.

Dovolím si o sobě říct, že jsem i docela zábavný (když dostanu možnost daného člověka trochu poznat, dokážu obvykle najít úroveň a styl humoru, kde se sejdeme). Rád vyslechnu, asi umím občas i poradit a efektivně podpořit. Rovněž si dovolím říct, že dokážu udržet plynoucí řeč, když to nebrzdí ten druhý tím, že je třeba velmi tichý. Toť tak vše, co mě ke mně napadá.
Koho hledám
Kohokoliv na jakýkoliv pokec, ideálně dlouhodobějšího partnera na krafání. Jednorázové "ahoj." mě moc nebere. ?
Charakteristika
Výška: "Hodně vysoko míříš."
Váha: "Tady vidím, velký špatný..."
Vlasy: Hnědé
Oči: Zelené
Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.