Blindr
sk cz si en

Sk8er

Muž, 39
Registrovaný/á: 10/09/2023 - 01:22
Naposledny online: 21/04/2024 - 23:34
Karlovarský kraj - Česko
Něco o mně
future nurse
in-line instructor
Musí to být WOW
Pěkný milá hodná, ale...sorrka jsem chlap no?‍♂️
Nezní to a nemusí, jen vím co chci✌
Náctka nebo čtyřicítka to je mi fuk.
Break my bed, not my heart ;)
Chodím pozdě, všechno mi trvá. Řeším zásadní věci, na malichernosti jsem flegmouš✌️Empatický, rád pomůžu, ale nenechám si do všeho kecat.
Nemrhám časem vysedáváním v barech, trávím čas aktivně.
Nejsem pozér, který má à půlrok jiný telefon☝️
Vychcanost, využívání, hloupost, intriky, když přístroj nedělá co má, špatný řidič, to mě dokaže vytočit.
Koho hledám
Nějakou aktivní klidně i s prckem, která nekyne jen doma a není zlatokopka a workoholička. To ty love narvu radši do sportu a auta? Takže, tvoje děti by mi nevadily, ale svoje nechci.
Pokud bruslíš/bežkuješ/jezdís na kole, máš➕Pokud jsi rádoby emancipovaná egoistická sebevědomě namistovaná feministka, tak ani nemusíme začínat rozhovor✌️ Fair jednání bez okecávání a výmluv. Radši rande společnou aktivitou a pizza z mrazáku, než nějaký fejky a masky v kině a restauraci?✌️
Pojď na kolo/brusle a uvidí se. Alespoň si tě proklepnu, co vydržíš a udejcháš :)
Charakteristika
Výška: 181
Váha: 69
Vlasy: Nevyplněno
Oči: Nevyplněno
Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.