Blindr
sk cz si en

vanop97

Muž, 26
Registrovaný/á: 13/04/2024 - 01:03
Naposledny online: 13/04/2024 - 08:02
Hlavní město Praha - Česko
Něco o mně
Čauko, mám 26 a len nedávno som sa prsťahoval do Prahy. Hľadám si niekoho na vážnejší vzťah. Som celkom v pohode ,podľa môjho názoru aspoň a veľmi rád mám sarkazmus. Okrem toho rád čítam, chodím von a sem tam hrajem na gitaru, okrem iného. Nie som najlepší pri písaní, skôr preferujem osobné stretnutie.
Koho hledám
Hľadám dievča/ženu, ktorá si tiež hľadá niečo dlhodobejšie. Ideálne niekoho, kto reálne existuje a nevadí jej sarkazmus, aspoň do určitej miery. Niekoho kto je úprimný so zmyslom pre humor.
Charakteristika
Výška: 158
Váha: Väčšinou neváham
Vlasy: Ešte sú
Oči: Dve
Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.