Blindr
sk cz si en

Jakub Larry

Muž, 27
Registrovaný/á: 25/12/2020 - 13:33
Naposledny online: Dnes - 11:25
Trenčiansky kraj - Slovensko
Něco o mně
Ahojte som mladý, milý, zodpovedný muž, ktorý vie čo od života chce, žijem si svoje sny a riadim si život podľa seba tak akoby som si to mal užívať naposledy, pri každom malom zakopnuti treba ísť ďalej, neobzerat sa a myslieť len na to co chce každý dosiahnut a čím chce naozaj byť.
Koho hledám
Hľadám tu ku sebe milé nežné ženské stvorenie, ktoré je šialené a otvorene všetkému novému, mam rad šport, prírodu, turistiku, a všetko čo je spojené s pohybom a zábavou. Somnou si bude žena skôr užívať odrenalinove zážitky plne prekvapení... Nemám rád nudu a leňošenie... Ale dám jednu malú napovedu.... Láska ide cez žalúdok... Všelijakými výbornými jedlami si ma rýchlo získa ? teda pokiaľ nevynechá v každodennom jedálničku mäso ? no tak už som toho dosť napísal... Skrátené hľadám proste len ženu ktorá doma nesedí len na gaučia jej jediná pobybova aktivita by bola len nákupy a vymetanie roznych drahých butilov a obchodou... Máš rada adrenalínové zážitky a rôzne športy a aktivity... Moja predstava prvého rande je ísť niekde volne do prírody a všetko ostatné už nechať na náhodu alebo ako sa hovorí šťastie a osud ?
Charakteristika
Výška: 174
Váha: 72
Vlasy: Hnedé
Oči: Modré
Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.