Blindr
sk cz si en

Mekopi

Muž, 32
Registrovaný/á: 07/11/2021 - 18:56
Naposledny online: 31/03/2024 - 21:00
Hlavní město Praha - Česko
Něco o mně
Upřímný introvert ISFJ, rád se bavím na rovinu, učím novým věcem a zlepšují se v těch, které už umím. Mám rád filmy, kino, hudbu, přírodu, výlety, focení, procházky a volný čas nejraději tráví ve dvou, kdy se můžu cítit přirozeně a uvolněně.
Jsem rád jaký jsem a hledám holku na vážný vztah, která se má také ráda a která by ocenila jaký jsem, protože já ocením zase jaká je ona.
Holku, se kterou můžu být přesně takový jaký jsem a která se přede mnou zkáze přesně taková, jaká je.
Koho hledám
Holku z Prahy do cca 30 let, bezdětnou nekuřačku. Ideálně štíhlejší postavy, menší než já (174cm), která se ráda cítí být holkou, chová se tak a obléká. Ideálů je spousta, ale nakonec jsou stejně důležitější věci, hlavně aby jsme si rozuměli, chteli podobné věci v životě, oba dva hledali vážný vztah, hodná, upřímná, která se raději o věcech a problémech baví, než aby utíkala a ignorovala. Věrná, pro kterou by ten druhý mohla být priorita. Preferuji holku, která má ve 4 písmenech osobnosti "S" - já jsem ISFJ a jelikož většina lidí má písmeno "N", tak si s nimi nerozumím. Jak jsem zjistil, "S" a "N" vnímájí věci jinak. Je pravda, že většina chce to, co sama nemá, takže lidé s S hledají N, nebo introverti hledají extroverti atd. Já raději najdu někoho, kdo je podobný a s kým si budu víc rozumět, než aby byl někdo jiný a nakonec to stejně nevyšlo.
Je toho spousta co hledám a ostatní ne, ale pokud máš něco podobné, budu rád, když se ozveš :)
Charakteristika
Výška: 174
Váha: 52
Vlasy: Hnědé
Oči: Hnědé
Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.