Blindr
sk cz si en

Vasek32

Muž, 33
Registrovaný/á: 06/08/2023 - 13:14
Naposledny online: 26/08/2023 - 04:01
Středočeský kraj - Česko
Něco o mně
Jsem jaký jsem, na určitá jednání cholerik na určitá flegmatik. Jinak stručná charakteristika mé osoby ISFJ. Nesnáším lež, faleš,lidí kteří si na něco hrají a nemají na to, nevěru které jsem zažil až moc. Mám nastavené své hranice,ale i zásady přes které vlak nejede. Co hledám budoucí partnerku pro vztah a založení rodiny. Děcko není problém.
Koho hledám
Určitě nehledám ženu zakládající si na požadavcích věk, výška (to jsou jen čísla, která o člověku nic neprozradí. To jaký a kým doopravdy je co zažil,jeho minulost. I starý člověk může být nevyzrálý a chovat se jako děcko). Humor- každý tě dokáže rozesmát,ale jen málokdo ti dokáže vytvořit pocit štěstí (štěstí není mít pusu od ucha k uchu,ale vnitřní bytí a cit člověka). Vztah jako takový má stejné podstatné hodnoty jako vztah přátelský. Určitě nehledám partnerku 100km ode mě,s přítelem a partnerem chcete trávit čas
Charakteristika
Výška: 174
Váha: 78
Vlasy: Hnědé
Oči: Zelené
Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.